tiistai 25. marraskuuta 2014

Täällä taas !

En edelleenkään osaa alottaa blogia millään järkevällä tavalla, joten sanotaan sit vaikka lyhyesti ja ytimekkäästi, moikka!

Aattelin yrittää herätellä tätä eloon, taas.
 Kolme päivää vajaa kaks vuotta sit alotin tän uuden blogin sen vanhan ''miun elämää'' blogin tilalle ja tätä sit päivittelin säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes 31.12.2013 kirjotin viimesimmän postauksen, jossa tuttuun tapaan kehuin kulunutta vuotta. (Ja nyt eilen piilotin kaikki vanhat postaukset, koska miusta ne oli vähän noloja :D katellaan jos niitä tänne alkaa joskus taas ilmestymään, mutta en lupaa mitään. )
Sen jälkeen tää vaan jäi, en keksiny mitään mistä kirjottaa ja aikaa ei olevinaan ollu. Monesti mietin että voisin taas avata koneen ja kirjottaa nopeesti jotain, mutta olin vaan liian laiska.. niinku aina :D

No, eihän siitä sit mitään tullu. Kesä oli ja meni, koulut alko ja unohdin koko homman.
Nyt pari viikkoo oon tätä tuumaillu ja eilen päätin että nyt on aika.
Iskä on kyllä pitkin vuotta muistanu kehuskella miten on ollu kiva lukee miun blogia, kun tätä niin aktiivisesti päivittelen.. :D 
Jospa tää tästä. 


Tänään en oo muuta oikeen sit tehnykkään, kun nukkunu ja kattonu Netflixistä Drop dead divaa, oon jääny siihen koukkuun. Niin ja oon taistellu tän koneen kanssa. Vähän oli hakusessa kaikki tän blogin ja koneen toiminnot, kun en ihan hirveesti oo tätä nyt käytelly :D
Kuluvana vuonna en myöskään oo kuvaillu juuri muulla kun tuolla miun kännykällä, niin kuvien laatu ei oo mitään huippuluokkaa, mutta jos ja kun tässä innostun, niin kamera pääsee taas kovaan käyttöön! Sen lupaan.

 Taisin vilustuu viikonloppuna, ja oon vähän nuhanenä, mutta hei, ei se haittaa. Tekevälle sattuu :D
Juhlittiin siis viikonloppuna vähän kaverin  ''aikuisten''maailmaan siirtymistä ja vaikka kaikki meniki suunnitellessa _vähän_ penkin alle, oli meillä kuitenkin ihan kivaa.

kuva siis lauantailta
En keksi nyt tässä enää mitään :D Alan tässä joskus nyt kertaamaan tätä vuotta pienissä osissa tänne, koska tänä(kin) vuonna on ollu vaikka mitä huippujuttuja!  Niin ja jos tätä joku joskus sattuu lukemaan, niin oisin kiitollinen jos kertoisitte vaikka täällä tuossa kommenttiboksissa (tai ihan missä vaan ikinä miut kiinni saatte), että millasia postauksia voisin kehitellä! :)
 tack och hej !

-veera

1 kommentti:

  1. Kiva lukea siun ajatuksia. Kerro kesästä ja abi vuodesta. Kirjotuksista ja mitä talvi tuo tullessaan.

    VastaaPoista