lauantai 20. joulukuuta 2014

Ollaanko tämä kesä näin? Puistojen katveissa toistuvat kuviot


Lontoon reissun jälkeen ei ollukkaan enää kauaa siihen, että kesäloma alkaa.
Hain koko kevään (ja vielä koko kesänkin) ajan töitä, mutta mistään ei mitään kuulunu. Vietin siis kesän ihan vaan sluibaamalla. 
Miun kesä alko virallisesti kesäkuun 8. päivä kun täytin 18. Sillon en tehny mitään sen kummempia, oltiin mökillä se viikonloppu ja sit illalla käytiin tyttöjen kanssa jokiasemalla iltaa istumassa.
Seuraavana päivänä olinkin jo onnellinen b-kortin omistaja. Siitä se sit lähti.. Autot sai kyllä kyytiä ja aina oltiin menossa x)
#inssiekallaläpi 
Kesäkuussa päätettiin tyttöjen kanssa lähtee kuopioon, ihan vaan siks koska me voidaan :D
Kiitos äitille ja isille että saatiin auto ja ISOKIITOS Helenalle, että saatiin yöpyä siun luona! <3
Meillä oli ihan huippureissu! Päivällä oltiin matkuksessa tuhlaamassa rahoja  ja alkuillata suunnistettiin Helenan luo, jossa vaihdettiin vaatteet ja lähettiin kohti keskustaa tarkotuksena ottaa selvää Kuopion yöelämästä. Sinä viikonloppuna siellä oli viinijuhlat, niin ei siellä keskustassa kyllä sit kovinkaan paljon ollu porukkaa, mutta meillä oli silti kivaa !
Juhannus meni rauhallisesti mökillä. Lähettiin pepin kanssa illalla myöhemmin ajelemaan kohti Oravia, kun peppi pääs töistä ja porukat ootteliki meitä sit jo siellä lämpimän saunan ja kylmien juomien kanssa.Joku päivä käytiin ajelemassa Savonlinnassakin, mut suuurimmaks osaks oltiin kyllä ihan vaan mökillä, koska ilma oli niin hyvä.

Heinäkuussa oli Summer Up, joka oli kyllä tänäkin vuonna hyvä, mutta en oo enää ihan 100% haluunko sinne ens vuonna ollenkaan, joku sieltä jäi puuttumaan tai jotain oli liikaa, en tiiä.'


Tällä reissulla miun valkoset converset koki viimeset hetket valkeena.. Onneks ne saatiin suht vaaleiks, mutta ei ne kyllä enää siistit oo x) ja ne hajos kans, koska niitä liuotettiin niin paljon kaikessa myrkyssä, niin se liima haalistu. Mut kyllä niitä silti voipi vielä käyttää !


Heinäkuussa oli myös Ilosaarirock, jossa olin eka töissä ja sit humputtelemassa. Kuvia sieltä ei juurikaan oo, koska en käyty oikee ees kattelemassa mitään :D instagramissa on kuva miusta ilosaarirockissa,mut en tähän hätään löytäny sitä alkuperästä kuvaa mistään :o
Muuten kesä meniki ihan vaan ollessa ja kavereiden kanssa hengaillessa ja ajellessa. Mitäs sitä muuta tarviikaa tehä? :p

Ihan loman lopussa olin Savonlinnassa Maijan luona. Oon ollu jo monena vuotena siellä noin viikon kesällä sen riesana ja nyt sopivasti sattu noi Pyhän Olavin juhlat, niin käytiin yks ilta siellä :)
Pitää myöntää, että Savonlinna on aika kaunis tolleen kesäsin


 -veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti